Myymme käytetyt matkailuautot Orimattilassa

Yhteystiedot

Automyynti Blomerus Oy myy käytetyt matkailuautot Orimattilassa. Meille kannattaa tulla ostoksille myös muualta Suomesta! Saat meiltä kunnostetut ja kuntotarkastetut ajoneuvot, joiden katsastus on myös hoidettu kuntoon. Näillä matkailuautoilla lähdet matkalle ilman turhia huolia! Me myös ostamme matkailuautoja ja lunastamme tarvittaessa loppuvelan pois.

Käytetyt henkilöautot

Kuntotarkastettuja ja täysin toimivia käytettyjä matkailuautoja

Valikoimaamme kuuluu käytettyjä matkailuautoja eri merkeiltä ja eri vuosimalleissa. Kaikki meillä myynnissä olevat matkailuautot ovat täysin toimivia, kuntotarkastettuja ja katsastettuja, joten pääset matkantekoon ilman turhia huolia edessä olevista korjauksista ja katsastuksista.


Voit tutustua valikoimaamme kätevästi verkossa. Kaikki meillä myynnissä olevat matkailuautot ovat nähtävissä Nettiauton sivuilla. Vastaamme mielellämme myös kysymyksiisi, joten ole tarvittaessa suoraan yhteydessä meihin! Palvelemme joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin, sopimuksen mukaan.

Tutustu valikoimaamme

Haluatko myydä matkailuautosi?

Ostamme myös jatkuvasti käytettyjä matkailuautoja ja lunastamme loppuvelan tarvittaessa. Täytä oheiseen lomakkeeseen matkailuautosi tiedot ja lähetä lomake meille. Teemme arvion autostasi ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian!

Rahoituksella maksat ostoksesi sopivan kokoisissa erissä

Voit rahoittaa matkailuauton hankinnan kätevällä osamaksurahoituksella, jolloin maksat jäljellä olevan velan pois tasaerissä. Et tarvitse lainaan erillisiä vakuuksia tai takaajia, sillä ajoneuvo toimii lainan vakuutena. Autamme sinua rahoituksen hakemisessa paikan päällä liikkeessämme. Voit myös olla meihin yhteydessä etukäteen ja kysyä lisää. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Osamaksurahoituksessa toimimme yhteistyössä Santander Consumer Finance Oy:n ja SVEA Ekonomin kanssa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!