Ostamme ja myymme käytetyt autot Orimattilassa

Yhteystiedot

Haluatko myydä autosi?

Täytä oheiseen lomakkeeseen autosi tiedot ja lähetä lomake meille. Teemme arvion autostasi ja otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse mahdollisimman pian!

Automyynti Blomerus Oy Orimattilassa ostaa ja myy käytetyt autot merkkiin ja vuosimalliin katsomatta. Tervetuloa autokaupoille kauempaakin! Saat meiltä hyvin huolletut, kuntotarkastetut ja katsastetut käytetyt autot, joilla ajat monia huolettomia kilometrejä. Joustavien rahoitusmahdollisuuksiemme avulla voit hankkia auton jopa ilman käsirahaa. Otamme vanhan autosi vastaan vaihdossa.

Käytetyt matkailuautot

Kuntotarkastettuja henkilö- ja pakettiautoja

Valikoimaamme kuuluu käytettyjä henkilöautoja ja pakettiautoja eri merkeiltä. Kaikki myymämme autot ovat ehjiä, kuntotarkastettuja ja katsastettuja, joten pääset suoraan tien päälle. Liikkeessämme hoidamme helposti myös kaikki tarvittavat vakuutukset kuntoon.


Voit tutustua koko valikoimaamme kätevästi Nettiauton verkkosivulla. Löydät sivuilta kätevästi kaikki tarvittavat lisätiedot, kuten ajokilometrit, huollot ja lisävarusteet. Mikäli sinulle tulee jotain kysyttävää, ota yhteyttä! Vastaamme tiedusteluihisi nopeasti. Olemme sopimuksesta auki myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tutustu valikoimaamme

Auto joustavalla rahoituksella

Tarjoamme joustavan, tarpeisiisi sopivan autorahoituksen. Voit hankkia meiltä auton jopa ilman käsirahaa osamaksulla, jolloin lyhennät autolainaa pois tasaerissä. Et tarvitse erillisiä vakuuksia tai takaajia, sillä auto toimii lainan vakuutena.

Toimimme yhteistyössä Santander Consumer Finance Oy:n ja SVEA Ekonomin kanssa. Voit hakea osamaksurahoitusta asioidessasi liikkeessämme. Teemme kanssasi osamaksusopimuksen ja autamme kaikissa rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Rahoitus voidaan myöntää täysi-ikäisille, Suomessa vakituisesti asuville henkilöille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!